tumblr hit tracking tool

Naturvetenskap

Vatten och Miljölabb 2014 får uppföljare

Av Joel Olsson 2015-03-14
Inför varje föreläsningstimme väljer deltagaren mellan två olika föreläsningar. På så vis får du möjligheten att skräddarsy din egna konferens och maximera din inlärning
Labb i fokus är uppföljningen av succén Vatten och Miljölabb 2014. Konferensen kommer under två dagar att erbjuda ett unikt utbud av föreläsningar för Dig som arbetar på eller omkring laboratorium.

Under konferensdagarna kommer utbildning att ske inom mätosäkerhet, riskbedömningar och säker kemikaliehantering, vi tar del av den senaste forskningen och lär oss att stressa ner för en mer hälsosam arbetsvardag på laboratoriet.

Inför varje föreläsningstimme väljer deltagaren mellan två olika föreläsningar. På så vis får du möjligheten att skräddarsy din egna konferens och maximera din inlärning.

Kompetensteamet är ett utbildnings- och konferensföretag som arrangerar konferenser och seminarier och skräddarsydda utbildningar  inom  privat och offentlig sektor. Vi strävar efter att alltid ligga i framkant och att lyfta fram det senaste inom aktuella områden, leta reda på de praktikfall som kommit längst inom sitt område och ser till att de främsta talarna finns på plats för att dela med sig av sina erfarenheter.

Våra skräddarsydda utbildningar görs tillsammans med er utifrån era behov och förutsättningar och vi tar fram ett utbildningskoncept som passar just er arbetsplats.

Inför varje föreläsningstimme väljer deltagaren mellan två olika föreläsningar. På så vis får du möjligheten att skräddarsy din egna konferens och maximera din inlärning

Till våra utbildningar och konferenser kommer deltagare från hela landet och du får möjlighet att skapa nya kontakter. Flera av våra stora konferenser arrangeras årligen, där har vi ofta även utställare med på plats för att visa sina produkter för dig!