tumblr hit tracking tool

Ledarskap

Apotekets nya etableringschef

Av Mats Holmström 2013-11-06
Maria Ahlestål
Inom kort börjar Maria Ahlestål (foto) som ny etableringschef i Apoteket. Rekryteringen är ett led i att utveckla och förbättra kundmötet och Apotekets butiksnät, meddelar man.

Maria har haft ledande befattningar inom bland annat etablering, affärsutveckling, verksamhetsledning samt försäljning och drift inom såväl franchising som egenägda butiker. Närmast kommer Maria från Axstores butikskedja Kicks där hon arbetat som etableringschef.

– Det ska bli spännande att komma in i en ny bransch och jobba för ett så starkt varumärke som Apoteket är. Jag hoppas att kombinationen av min mångåriga erfarenhet från detaljhandel och mitt stora kontaktnät ska bidra till Apotekets fortsatta positiva utveckling framåt, Maria Ahlestål.

– Vi kommer att göra stora satsningar i vårt butiksnät de kommande åren. En hög tillgänglighet med bra butikslägen är viktigt för våra kunder och vi kommer även investera i ett nytt butikskoncept. Marias kompetens och erfarenhet kommer att vara mycket värdefull för Apoteket och jag är mycket glad över rekryteringen, kommenterar Ulrika Eriksson, direktör affärsområde Konsument i Apoteket, i samband med ett pressmeddelande.